Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Kedves Érdeklődő!

 

A Professional Fitness Kitchent azzal a céllal hoztuk létre, hogy megkönnyítsük azok életét, akiknek megadott értékek szerint, kimérve kell étkezni, így például a sportolók, speciális diétát igénylők (várandósok, cukorbetegek, pajzsmirigy alulműködéssel élők) életét.

 

A diéták és speciális étrendek betartása a mindennapi élet mellett sokak számára nehézséget okoz. Konyhánk az előre összeállított étrendek (lásd az "összes étrend" menüpontban) mellett egyedi, személyre szabott étrendek összeállítását is vállalja. Az ételeket étkezésenként pontosan kimérve, dobozolva szállítja vendégei részére.

 

Célunk megmutatni az emberek számára, hogy a diétázás nemcsak „csirke-rizs-saláta” monoton váltakozását jelenti, s akár egy madártejet, aranygaluskát is jóízűen meg lehet enni felesleges kalóriák bevitele nélkül. Csapatunkkal igyekszünk minél változatosabban főzni, így a hagyományos ízek mellett, a világ nagy konyháinak ízei is megtalálhatóak ételeinkben. Húsaink sous-vide-olással készülnek, melynek köszönhetően sokkal több tápanyag marad meg az alapanyagokban, mint a hagyományos sütés, főzés során. (a sous-vide-olás technológiájáról, előnyeiről további információkat találhatnak oldalunkon). A felhasznált gyümölcsöket és zöldségeket gondosan válogatjuk, többségük magyar termelőktől származik. Ételeink hozzáadott zsírt és cukrot nem tartalmaznak.

 

Számunkra fontos, hogy közösen elérhessük vendégeink kitűzött céljait legyen szó fogyókúráról, szálkásításról vagy tömegnövelésről, akár betegség miatt előírt étrendről.