Üdvözlök mindenkit!

Szécsényi Attila vagyok, a Professional Fitness Kitchen tulajdonosa, chef, IFBB szakedző.

Lassan 10 éve a vendéglátásban dolgozom. Szakácsként, évről évre sikerült egyre jobb konyhákon elhelyezkednem, mindenhol igyekeztem mindent megtanulni, emellett folyamatosan képeztem magamat. Munkám eredményeként végül chef lettem egy belvárosi étteremben.

Mióta az eszemet tudom sportoltam; kezdetben különféle küzdősportokkal ismerkedtem meg, később pedig beleszerettem az edzőtermek világába. Elkezdtem amatőr testépítő versenyeken indulni. A versenyfelkészülések alatt jöttem rá arra, hogy mekkora nehézséget jelent mind az amatőr, mind a profi versenyzők számára a diéták szerinti ételek elkészítése. Amikor munka után, éjszakánként nekiálltam megfőzni a másnapi menümet, gondolkoztam el azon, hogy miért nincs olyan vállalkozás, amelynek csak megadom az étrendem, majd megkapom az étrend szerinti ételeket kimérve, bedobozolva. Az egyik éjszakai főzőcskézés során döntöttem el, hogy én leszek az, aki létrehoz végre egy ilyen céget Magyarországon.

Természetesen nemcsak sportolók számára szállítunk, hiszen rengeteg embernek okoz nehézséget, hogy betartsa a diétáját. Konyhánk, speciális diétával rendelkező (várandós, pajzsmirigy-alulműködéses, cukorbeteg) Vendégek számára is biztosítja a változatos étrendet.

Célunk megmutatni az emberek számára, hogy a diétázás nemcsak „csirke-rizs-saláta” monoton váltakozását jelenti, s akár egy madártejet, aranygaluskát is jóízűen meg lehet enni felesleges kalóriák bevitele nélkül. Csapatunkkal igyekszünk minél változatosabban főzni, így a hagyományos ízek mellett, a világ nagy konyháinak ízei is megtalálhatóak ételeinkben. Húsaink sous-vide-olással készülnek, melynek köszönhetően sokkal több tápanyag marad meg az alapanyagokban, mint a hagyományos sütés, főzés során. (a sous-vide-olás technológiájáról, előnyeiről további információkat találhatnak oldalunkon).

Amennyiben Vendégünk nem rendelkezik előre megírt étrenddel, személyes konzultációt követően segítünk neki a céljait szolgáló étrend összeállításában. Nagyon fontos számunkra Vendégeink visszajelzése ételeinkkel kapcsolatban, hiszen így tudjuk biztosítani a személyre szabottságot és a minőséget.